De goedkoopste en dunste webcam covers met gepersonaliseerd ontwerp en snelle levering!

Zijn jouw zakelijke relaties, medewerkers en klanten beschermd tegen ongewenste meekijkers?

WEBCAM COVERS VANAF 100 STUKS
Offerte aanvragen
100-Percent-Recycled-Plastic

Je kunt de webcam cover helemaal aanpassen in de stijl van jouw organisatie

Hulp nodig bij het ontwerp?

Je kunt de webcam covers helemaal aanpassen in de stijl van jouw organisatie

Hulp nodig bij het ontwerp?

Aandacht voor privacy en beveiliging

Verras je medewerkers en klanten met een waardevolle giveaway

Cyber security is vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de samenleving. Nederland digitaliseert en ICT wordt overal toegepast. Met Webcam Covers bescherm je je zakelijke relaties, medewerkers en klanten tegen ongewenste meekijkers via de webcam.

Marketing & privacy in een oplossing

Een uniek en veilig geschenk

Door de Webcam Covers te voorzien van een logo wordt het een ideale marketingtool. Privacy voor de eindgebruiker terwijl jouw organisatie “top of mind” blijft.

De Webcam Covers worden geleverd op een kaartje dat geheel wordt opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie. Wil je de Webcam Covers uitdelen aan je thuiswerkend personeel, op een specifiek evenement of tijdens de lancering van een nieuw product? We passen het ontwerp er helemaal naar aan!

Marketing & privacy in een oplossing

Een uniek en veilig geschenk

Door de Webcam Covers te voorzien van een logo wordt het een ideale marketingtool. Privacy voor de eindgebruiker terwijl jouw organisatie “top of mind” blijft.

De Webcam Cover wordt geleverd op een kaartje dat geheel wordt opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie. Wil je de Webcam Covers uitdelen aan je thuiswerkend personeel, op een specifiek evenement of tijdens de lancering van een nieuw product? We passen het ontwerp er helemaal naar aan!

Gepersonaliseerde webcam covers vanaf 100 stuks

Vraag vrijblijvend een offerte aan

HOE WORDEN WEBCAM COVERS INGEZET?

De Webcam Cover kan uiteraard voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan inzetten als give-away tijdens evenementen, als relatiegeschenk, binnen je organisatie of als welkomsgadget bij een inschrijving of aanmelding.

  • Relatiegeschenk – 40% 40% 40%
  • Uitdelen als Giveaway – 29% 29% 29%
  • Binnen de eigen organisatie – 26% 26% 26%

“De webcam covers van WebCam CoverUp zijn niet “bulky” maar hebben een fijn design en creëren brand awareness op een subtiele manier. Reken daarenboven op een supersnelle service en levering!”

Lentl van Aken, Client Engagement Specialist, Workero

“Dank jullie wel voor de snelle levering! We zijn zeer tevreden over jullie werkwijze, uitvoering en afhandeling. De webcam covers zijn al volop uitgedeeld en worden goed ontvangen door de gebruikers.”

John van Amstel, ICT Rijk van Nijmegen

“Wij vinden de privacy van Louwman Group én onze medewerkers van belang. De platte en subtiele webcam covers van Webcam CoverUp zijn zodoende een mooie aanvulling om Louwman Privacy Proof te maken. En dankzij de snelle service waren ze ook nog op tijd binnen voor de Dag van de Privacy. Top!”

Louwman Group Holding B.V.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
OF SAMPLE AAN